Early Booking Litoral 2015

4 stele Venus

Hoteluri 4 stele Venus

Pozitionat in centrul statiunii Venus, pe malul marii, intre Afrodita si Inter, Hotel Turquoise este de fapt fostul Hotel Silvia ce a fost preluat de o echipa de profesionisti si renovat integral si reclasificat la 4 stele. Pe langa pozitia sa excelenta, in asa fel incat camerele dispun de vedere la mare, Hotel Turquoise Venus va ofera si conditi foarte bune de cazare la standarde de 4 stele in 100 camere duble, 6 camere duble family (camere comunicante), 2 suite (tip garsoniera) si 6 apartamente 2 camere (dormitor plus living).

Continue reading

0saves

Pozitionat pe plaja din statiunea Venus, hotelul ofera turistilor sai camere cu vedere la mare si la propriul parc.

Continue reading

Hotelul Afrodita ofera conditii de lux si servicii de 4* in statiunea Venus in zona central sudica la 30 m de mare, pe faleza. Hotelul dispune de o multime de facilitati care iti vor imbunatatii vacanta, dintre care si o piscina superba unde te poti scalda sa scapi de caldura verii.

Hotelul este compus din 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente ultramoderne si spatioase.

Continue reading

0saves

Situat in frumoasa statiune Venus,  la numai 100 m fata de mare, Complexul Mera Resort Venus All Inclusive va ofera conditii de cazare clasificate la cele mai inalte standarde.

Continue reading

Hotelul Melodia este un hotel deschis in anul 2012, un hotel foarte modern si de calitate, unitate de cazare de 3 stele, dar cu conditii de 4 stele, un hotel unde vrei sa iti petreci vacanta de vara. Hotelul dispune de 30 camere duble matrimoniale, 72 camere duble twin si 8 apartamente, toate ultra modern dotate.

Hotelul Melodia se intinde pe o suprafata de 13000 mp avand o vegetatie variata si bogata.

Hotelul se bucura de o pozitie excelenta, la doar 150 m de plaja din statiunea Venus.

Continue reading

Hotelul Dana ofera conditii si servicii de 4* in 39 camere duble twin, 35 camere duble matrimoniale si 8 garsoniere ultramoderne si spatioase. In acelasi timp, facilitatile hotelului sunt multiple si foarte bune ce va vor oferi o vacanta de vis.

Hotelul este situat la 150 m de plaja in centrul statiunii Venus.

Continue reading

Hotelul Club Safir este alcatuit din 14 apartamente de lux de tip junior (55 mp) si senior (70 mp) ultra modern utilate si spatioase. Conditiile sunt exceptionale, iar serviciile pe masura, dar asta nu este tot, pozitia este excelenta, la doar 50 m de mare in statiunea Venus, zona Esplanada.

Continue reading