Early Booking Litoral 2015

3 stele Venus

3 stele Venus

0saves

Situat in centrul statiunii Venus, la numai 100 metri distanta fata de plaja, intr-o adevarata oaza de liniste, hotelul isi intampina turistii intr-o ambianta placuta si prietenoasa.

Continue reading

Un nou brand, Hotelul Sunquest a fost renovat complet si modernizat si dispune de 127 camere duble ultra moderne si spatioase plus o multime de facilitati si servicii care iti vor oferi o vacanta de vis.

Hotelul este pozitionat la intrarea in statiunea Venus, intr-o zona linistita, la 200 m de plaja.

Continue reading

Situat in centrul statiunii Venus, Complexul Hotelier Vulturul (renovat complet) ofera turistilor sai conditii bune de cazare si servicii pe masura in cele 206 camere duble pe care le detine. Camerele sunt dispuse pe 13 nivele, iar hotelul este dotat cu 2 lifturi, fiecare de cate 12 persoane.

Complexul este amplasat chiar pe malul lacului Razelm, la numai 30 m de mare.

Continue reading

Hotelul Raluca se remarca in primul rand prin design-ul sau unic, dar si prin conditiile si serviciile deosebite pe care le ofera turistilor. Hotelul a fost complet renovat si este format din 131 camere duble.

Hotelul este amplasat in centrul statiunii Venus la 300 m de mare, vis-a-vis de Hotelul Dana.

Continue reading

Complet renovat in anii 2008 si 2009, Hotelul Corina va pune la dispozitie 114 camere duble in conditii de 3 stele la tarife rezonabile.

Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Venus, intr-o zona linistita, la cateva minute de plaja.

Continue reading

Unul din hotelurile de 3 stele din Venus, Hotelul Orlando este compus din 90 de camere duble bine dotate, cu o capacitate de cazare de 180 de locuri.

Hotelul este situat in zona de nord a statiunii Venus, la 50 m de plaja.

Continue reading

Hotelul Mezotermale Palace se numara printre cele mai noi unitati de cazare din Venus, oferind conditii excelente de cazare in 52 camere duble cu vedere la lac si la mare.

Hotelul este situat pe malul lacului din statiunea Venus, la 200 m de mare.

Continue reading

Hotelul Favorit ofera conditii foarte bune de cazare in 233 camere duble ce au suferit imbunatatiri in anii 2008-2010, urmand apoi a fi renovate complet in 2013. In urma ultimei renovari, hotelul a fost reclasificat la 3 stele.

Pozitia hotelului este una buna, la 300 m de plaja, in statiunea Venus.

Continue reading