Early Booking Litoral 2015

2 stele Venus

2 stele Venus

Hotel Iulia Resort este una din cele mai bune locatii din statiunea Venus in ceea ce priveste tarife foarte mici de cazare, dar si conditii bune. Hotelul este pozitionat in nordul statiunii Venus, la numai 50 m de mare, in zona plaja Esplanada.

Hotelul este compus din 2 corpuri (unul din ele complet renovat) care acumuleaza un total de 174 de camere duble si 8 garsoniere dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider si balcon.

Continue reading

Hotelul Rodica Venus este un hotel de 2* ce ofera conditii bune de cazare si servicii decente in 117 camere duble bine dotate.

Hotelul este amplasat in zona de nord a statiunii Venus, la 200 m de plaja.

Continue reading

Clasificat la 2 stele, aflat intr-un proces de modernizare, Hotel Academy Venus va fi gata pana la 1 mai 2015, cand va pune la dispozitie turistilor 130 camere duble, triple si apartamente dotate cu baie proprie, mobilier nou, tv cu cablu, aer conditionat, minibar, telefon si balcon.

Hotel Academy se bucura de o pozitie ideala pentru persoanele care isi doresc un sejur linistit la mare. Hotelul este pozitionat in nordul statiunii Venus, intr-o zona linistita, plina de verdeata, la doar 150 m fata de mare.

Continue reading

Hotelul Lidia a fost partial renovat in anul 2005 si dispune de 124 camere duble si 3 apartamente. Conditiile de cazare si serviciile sunt bune, iar tarifele accesibile.

Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 50 m de faleza. Datorita pozitiei sale, o mare parte din camere au vedere la mare.

Continue reading

Hotelul Brandusa este cunoscut datorita raportului bun pret/calitate pe care il ofera in 82 camere duble si 2 apartamente. Serviciile si facilitatile oferite de hotel sunt ok pentru o vacanta placuta.

Hotelul se bucura de o pozitie foarte buna, in centrul statiunii Venus, la 50 m de plaja si 5 km de gara.

Continue reading

Hotelul Sanda este un hotel decent de 2 stele ce ofera conditii bune de cazare in 121 camere duble, unele dintre ele modernizate.

Hotelul este pozitionat in nord vestul statiunii Venus la doar 250 m de mare.

Continue reading