Early Booking Litoral 2015

Vama Veche

Hoteluri Vama Veche

Pagina 1 din 212
0saves

Pozitionat la numai 2 minute de mers pe jos pana la mare, hotelul este singurul din Vama Veche clasificat la 4*.

Continue reading

Hotelul Laguna a fost construit in anul 2005, avand o arhitectura unica, interesanta si este compus din 48 camere duble si 6 camere triple modern utilate. Hotelul dispune de facilitati si servicii bune dintre care si o piscina. Hotelul este pozitionat in partea sudica a statiunii Vama Veche la doar 100 m de plaja.

Continue reading

Pentru cei ce doresc o cazare ieftina si conditii relativ decente, atunci hotelul Bazart pare o alegere buna.

Acest hotel dispune de 19 camere duble si este amplasat la 50 m de plaja, pe strada principala ce duce catre mare, in statiunea Vama Veche.

Continue reading

Hotelul Club D’or este impartit in doua categorii: de 2 stele si de 4 stele. Corpul de 2 stele ofera conditii bune de cazare si este compus din 90 camere duble si triple modern utilate.

Club D’or este pozitionat intr-o zona linistita a statiunii Vama Veche la 300 m de mare.

Continue reading

0saves

Situat la numai 100 metri fata de mare, in zona central-nordica, hotelul ofera turistilor sai conditii si servicii de cazare la standarde inalte.

Continue reading

0saves

Situat la numai 300 metri distanta fata de mare, intr-o zona linistita si curata, complexul ofera turistilor sai servicii si conditii de cazare de cea mai buna calitate.

Continue reading

0saves

Avand o pozitie ideala, intr-o oaza de liniste, la numai 400 metri fata de mare, complexul isi asteapta turistii intr-o ambianta placuta si prietenoasa.

Continue reading

Hotelul Jakuzzi se numara printre cele mai bune hoteluri din Vama Veche oferind conditii foarte bune de cazare si servicii pe masura in 22 camere duble si 2 apartamente ultra moderne si spatioase la doar 150 m de mare.

Datorita pozitiei hotelului camerele dispun de vedere la mare.

Continue reading

Corpul de lux 4* al Clubului D’or dispune de 90 camere dintre care 10 camere duble deluxe cu conditii deosebite de cazare si servicii ireprosabile. Printre facilitatile hotelului enumeram si piscina, clubul, restaurantul si multe altele ce te ajuta sa ai parte de o vacanta superba.

Hotelul este amplasat in statiunea Vama Veche, intr-o zona linistita la circa 300 m de mare.

Continue reading

Hotelul Bourbon este o unitate noua de cazare construita in anul 2012 punand la dispozitie conditii si servicii menite sa satisfaca poftele oricarui turist. Hotelul este compus din 20 de camere duble moderne, spatioase, confortabile.

Hotelul este pozitionat la 70 m de mare in zona sudica a statiunii Vama Veche oferind camere cu vedere la mare.

Continue reading

Pagina 1 din 212