Early Booking Litoral 2015

3 stele Saturn

3 stele Saturn

Conditii bune de cazare si servicii decente puteti gasi la hotelul Siret din Saturn, compus din 153 camere duble bine dotate. Camerele de la etaj dispun si de balcon.

Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Saturn, la 100 m de mare.

Continue reading

0saves

Cu o pozitie ideala, la numai 20 m fata de plaja, in inima statiunii Saturn, Hotel Narcis isi asteapta turistii intr-un mediu placut si prietenos.

Continue reading

Hotelul Sirena este unul din hotelurile turn din Saturn, parter plus 14 etaje, situat la intrarea in statiunea Saturn, la doar 20 m de mare.

Hotelul a fost complet renovat in 2006 si este compus din 269 camere duble si 14 apartamente toate moderne si spatioase, necesare unei vacante placute la mare.

Continue reading

Hotelul Turn Hora este compus din 283 camere ultra modern dotate si spatioase, dispuse pe 15 nivele (parter plus 14 etaje). Facilitatile si serviciile hotelului sunt de calitate si iti vor asigura o vacanta superba la mare.

Hotelul este recunoscut si datorita bazei de tratament de care dispune.

Pozitia hotelului este excelenta la doar 30 m de plaja, in statiunea Saturn.

Continue reading

0saves

Amplasat la numai 20 m fata de mare, in centrul statiunii Saturn, hotelul va ofera conditii bune de cazare, la tarife rezonabile.

Continue reading

Hotelul Balada este unul din cele mai bune hoteluri din Saturn din mai multe puncte de vedere cum ar fi conditiile excelente, serviciile de calitate, facilitatile numeroase si foarte bune, dar si tarifele rezonabile si pozitia avantajoasa, la 20 m de plaja, in statiunea Saturn.

Hotelul dispune de 283 camere duble si 14 apartamente modern dotate si spatioase.

Continue reading

Teen Apart Hotel este de fapt un complex de apartamente format din 8 suite, 5 duplexuri si 2 camere duble foarte modern dotate si spatioase, cu adevarat un nou concept.

Un punct forte al complexului il constituie pozitia acestuia fix pe plaja din Saturn.

Continue reading

Cladire noua, construita in anul 2007, Hotelul Adria este un hotel foarte modern, cu o arhitectura interesanta si alcatuit din 25 camere duble, 1 garsoniera, 1 camera tripla si 3 apartamente toate foarte bine dotate ce iti ofera un confort sporit necesar unui sejur la mare.

Si pozitia hotelului este una buna, la 2 minute de plaja, pe strada principala din statiunea Saturn.

Continue reading

Hotelul Cerna este un hotel foarte cautat datorita atat conditiilor bune de cazare, dar si a tarifelor reduse pe care le practica. 151 camere duble moderne si spatioase alcatuiesc Hotelul Cerna.

Hotelul poate fi gasit la doar 20 m de plaja din statiunea Saturn.

Continue reading

Hotelul Cupidon este format din 187 camere duble complet renovate in anul 2003 ce ofera conditii foarte bune de cazare si servicii de calitate la tarife interesante.

Datorita pozitiei sale, la 50 m de plaja din centrul statiunii Saturn, jumatate din camere au vedere la mare.

Continue reading