Early Booking Litoral 2015

Saturn

Hoteluri Saturn

Pagina 1 din 212

Hotelul Saturn este un hotel de lux de 5 stele. De aici reiese confortul, conditiile, serviciile si facilitatile de inalta calitate si clasa oferite de acest hotel. Hotelul este format din 68 camere duble si 4 apartamente toate de lux si foarte spatioase.

Hotelul este amplasat in centrul statiunii Saturn la 150 m de plaja.

Continue reading

Conditii bune de cazare si servicii decente puteti gasi la hotelul Siret din Saturn, compus din 153 camere duble bine dotate. Camerele de la etaj dispun si de balcon.

Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Saturn, la 100 m de mare.

Continue reading

0saves

Cu o pozitie ideala, la numai 20 m fata de plaja, in inima statiunii Saturn, Hotel Narcis isi asteapta turistii intr-un mediu placut si prietenos.

Continue reading

0saves

Situat intr-o zona linistita si placuta, la numai 100 m fata de mare, in sudul statiunii Saturn, hotelul va ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

Hotelul Sirena este unul din hotelurile turn din Saturn, parter plus 14 etaje, situat la intrarea in statiunea Saturn, la doar 20 m de mare.

Hotelul a fost complet renovat in 2006 si este compus din 269 camere duble si 14 apartamente toate moderne si spatioase, necesare unei vacante placute la mare.

Continue reading

In statiunea Saturn, la doar 20 m de malul Marii Negre veti gasi hotelul Prahova, compus din 153 camere duble decent dotate, o mare parte cu vedere la mare, la tarife reduse. Hotelul este perfect pentru a avea parte de o vacanta placuta la un buget mai restrans.

Continue reading

Hotelul Turn Hora este compus din 283 camere ultra modern dotate si spatioase, dispuse pe 15 nivele (parter plus 14 etaje). Facilitatile si serviciile hotelului sunt de calitate si iti vor asigura o vacanta superba la mare.

Hotelul este recunoscut si datorita bazei de tratament de care dispune.

Pozitia hotelului este excelenta la doar 30 m de plaja, in statiunea Saturn.

Continue reading

0saves

Amplasat la numai 20 m fata de mare, in centrul statiunii Saturn, hotelul va ofera conditii bune de cazare, la tarife rezonabile.

Continue reading

Unitate de cazare de 2 stele, Hotelul Mures ofera conditii decente de cazare in 153 camere duble la 50 m de plaja din statiunea Saturn. Hotelul ofera si cateva facilitati necesare unei sederi placute la mare.

Continue reading

Hotelul Balada este unul din cele mai bune hoteluri din Saturn din mai multe puncte de vedere cum ar fi conditiile excelente, serviciile de calitate, facilitatile numeroase si foarte bune, dar si tarifele rezonabile si pozitia avantajoasa, la 20 m de plaja, in statiunea Saturn.

Hotelul dispune de 283 camere duble si 14 apartamente modern dotate si spatioase.

Continue reading

Pagina 1 din 212