Early Booking Litoral 2015

3 stele Olimp

3 stele Olimp

0saves

Situat in centrul statiunii Olimp, langa plaja, hotelul ofera turistilor sai conditii si servicii de cazare clasificate la 3*.

Continue reading

0saves

Hotel Egreta este un hotel construit recent, chiar pe malul marii din statiunea Olimp si este compus din 2 corpuri.

Cele 2 corpuri acumuleaza 25 de camere duble dotate cu baie proprie cu dus, tv cu cablu, minibar, internet si aer conditionat. Unele camere au si balcon.

Continue reading

Hotelul Ciresica Olimp este un hotel ce va poate oferi un confort sporit, servicii de calitate si conditii bune de cazare intr-un mediu placut, linistit si inconjurat de verde natural ce iti va umple plamanii de oxigen proaspat in fiecare dimineata.

Hotelul este compus din 14 camere duble si un apartament de lux si este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Olimp, aproape de plaja, astfel incat camerele au vedere la mare.

Continue reading

Hostelul Egreta este compus din doua corpuri cu un total de 25 camere duble modern utilate, majoritatea cu vedere la mare.

Hostelul este pozitionat pe strada Plopilor, nr.1, Olimp, pe plaja.

Continue reading

Hotelul Majestic ofera servicii si conditii de calitate intr-un cadru intim, va sta la dispozitie cu 206 camere duble si 13 apartamente, majoritatea cu vedere la mare si va pune la dispozitie o multime de facilitati dintre care restaurantul si terasa de vara dupa care hotelul este recunoscut.

Hotelul are o pozitie excelenta la doar 150 m de plaja in centrul statiunii Olimp.

Continue reading