Early Booking Litoral 2015

Olimp

Hoteluri Olimp

0saves

Hotel Egreta este un hotel construit recent, chiar pe malul marii din statiunea Olimp si este compus din 2 corpuri.

Cele 2 corpuri acumuleaza 25 de camere duble dotate cu baie proprie cu dus, tv cu cablu, minibar, internet si aer conditionat. Unele camere au si balcon.

Continue reading

Hotelul Ciresica Olimp este un hotel ce va poate oferi un confort sporit, servicii de calitate si conditii bune de cazare intr-un mediu placut, linistit si inconjurat de verde natural ce iti va umple plamanii de oxigen proaspat in fiecare dimineata.

Hotelul este compus din 14 camere duble si un apartament de lux si este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Olimp, aproape de plaja, astfel incat camerele au vedere la mare.

Continue reading

Hostelul Egreta este compus din doua corpuri cu un total de 25 camere duble modern utilate, majoritatea cu vedere la mare.

Hostelul este pozitionat pe strada Plopilor, nr.1, Olimp, pe plaja.

Continue reading

0saves

Situat in centrul statiunii Olimp, langa plaja, hotelul ofera turistilor sai conditii si servicii de cazare clasificate la 3*.

Continue reading

Hotelul Holiday Olimp este un hotel foarte bun deschis pe toata perioada anului compus din 37 camere duble si 4 apartamente cu dotari exceptionale de cazare.

Hotelul Holiday Olimp este pozitionat intr-o zona rezidentiala din statiunea Neptun, la o distanta de mare de 200 m.

Continue reading

0saves

Pozitionat la numai 50 m fata de mare, langa Hotelurile Amfiteatru si Belvedere, intr-o zona linistita si placuta, hotelul va ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

Hotelul Amfiteatru este o unitate de cazare foarte buna datorita pozitiei sale in statiunea Olimp, la 50 m de plaja, a conditiilor bune pe care le ofera si tarifelor pe care le practica. Camerele au vedere la mare si sunt in numar de 318 plus 12 apartamente.

Impreuna cu hotelul Belvedere, Amfiteatru are o piscina comuna.

Continue reading

0saves

In ciuda faptul ca are doar 2*, Hotelul Belvedere ofera conditii de cazare foarte bune la tarife acceptabile si beneficiaza de o pozitie excelenta la 50 m de mare in statiunea Olimp.

Hotelul a fost construit pe 7 etaje pe care sunt dispuse 220 camere duble si 3 apartamente bine dotate cu vedere la mare. Hotelul Belvedere beneficiaza de o piscina, la comun cu hotelul Amfiteatru.

Continue reading

Hotelul Majestic ofera servicii si conditii de calitate intr-un cadru intim, va sta la dispozitie cu 206 camere duble si 13 apartamente, majoritatea cu vedere la mare si va pune la dispozitie o multime de facilitati dintre care restaurantul si terasa de vara dupa care hotelul este recunoscut.

Hotelul are o pozitie excelenta la doar 150 m de plaja in centrul statiunii Olimp.

Continue reading