Early Booking Litoral 2015

3 stele Neptun

3 stele Neptun

0saves

Renovat integral in anul 2014, Hotel Tomis este un hotel de 3 stele ce va ofera conditii bune de cazare la tarife atractive in statiunea Neptun, intr-o zona linistita, inconjurata de vegetatie, la circa 200 m fata de mare.

Continue reading

Renovat complet in anul 2009 Hotelul Sara sta la dispozitia turistilor cu 107 camere duble dispuse pe 4 nivele (parter + 3 etaje). Camerele de la etaj au si balcon si sunt cele mai cautate.

Conditiile si serviciile sunt excelente, tarifele modice, iar pozitia una foarte buna in statiunea Neptun, la 10 m de lac, 200 m de mare si 15 m de parcul de distractie.

Continue reading

Un avantaj al hotelului Decebal Neptun este raportul foarte bun pret/calitate pe care il ofera in 55 camere duble si 2 apartamente.

Un alt avantaj ar fi pozitia buna, in centrul statiunii Neptun, la doar 250 m de mare.

Continue reading

Hotel de 3*, Miorita va sta la dispoztie cu 334 camere duble, oferind conditii bune de cazare la tarife accesibile. Hotelul dispune si de o piscina unde va puteti racori si relaxa in voie.

Pozitia hotelului este una buna, in centrul statiunii Neptun la 350 m de plaja.

Continue reading

La hotelul Recif, fostul Covasta, veti gasi conditii de lux si servicii de mare calitate la tarife accesibile.

Hotelul a fost renovat complet in anul 2010 oferind confort sporit si liniste in centrul statiunii Neptun la 5 minute de plaja.

180 de camere si 2 apartamente ultra moderne si spatioase va sunt puse la dispozitie pentru a avea parte de concediul dorit.

Continue reading

Hotelurile Delta, Sulina si Dunarea s-au unit si au format Complexul 2 D Neptun, complet modernizat, acum beneficiaza de o multime de facilitati dintre care si de un centru Spa si o piscina superba. Complexul are in total 223 camere duble si 6 apartamente foarte modern dotate si spatioase.

2 D este amplasat pe malul lacului din statiunea Neptun la 300 m de plaja.

Continue reading

Hotelul Doina este recunoscut datorita bazei de tratament de care dispune, dar si conditiilor excelente si tarifelor accesibile pe care le ofera. Hotelul a fost complet renovat si are 320 camere duble.

Pozitia hotelului in centrul statiunii neptun intr-o zona linistita la circa 350 m de mare face ca hotelul sa fie perfect pentru relaxare, odihna si refacere.

Continue reading