Early Booking Litoral 2015

2 stele Neptun

2 stele Neptun

Pagina 1 din 212
0saves

Situat in statiunea Neptun, aproape de zona centrala si de plaja, langa gara, hotelul va ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

Hotel Sibiu este un hotel complet renovat in 2005, oferind conditii de 3* si tarife de 2* in 54 camere duble, jumatate la parter, jumatate la etaj. Camerele de la etaj au balcon. Distributia camerelor se face numai la receptie.

Hotelul este situat la 50 m de plaja in statiunea Neptun pe str. Trandafirilor.

Continue reading

0saves

Clasificat la 2 stele, Hotel Balea Neptun este o alegere optima pentru petrecerea unui sejur la mare, la un buget mic. Hotelul ofera cazare in 323 camere duble.

Continue reading

0saves

Cu o pozitie ideala, exact in centrul statiunii Neptun, la numai 150 metri distanta fata de mare, hotelul ofera conditii si servicii de cazare bune, la un tarif avantajos.

Continue reading

Hotel Pam Beach este o unitate de cazare de 2 stele ce ofera conditii bune de cazare la tarife mici in 69 camere duble, 3 camere triple si 4 apartamente, din care o mare parte au fost renovate, acestea oferind conditii de cazare de 3 stele.

Hotelul se bucura de o pozitie foarte buna, pe faleza din statiunea Neptun Olimp, la 100 m de mare, punand turistilor la dispozitie o terasa cu vedere la mare.

Continue reading

0saves

La numai 75 m fata de plaja, Hotel Slatina Neptun este o alegere buna de cazare datorita atat pozitiei sale cat si tarifelor mici de cazare pe care le practica. Hotel Slatina se numara printre putinele unitati de cazare de 2 stele ce au piscina.

Continue reading

Hotelul Clabucet Neptun este unul din hotelurile de 2 stele din Neptun si ofera conditii decente de cazare la tarife scazute in 242 camere duble.

Hotelul este pozitionat langa hotel Histria si Callatis, in statiunea Neptun la doar 350 m de mare.

Continue reading

0saves

Clasificat la 2 stele, Hotel Istria ofera conditii bune de cazare la tarife foarte mici, in centrul statiunii Neptun, in o zona foarte linistita, langa lacul Neptun II, la aproximativ 300 m fata de mare.

Hotel Istria Neptun va pune la dispozitie 200 de locuri de cazare in 98 de camere duble si 2 apartamente, renovate si dotate cu baie proprie, tv cu cablu, frigider si balcon.

Continue reading

Amplasat la 350 m de mare, in statiunea Neptun, Hotelul Romanta va sta la dispozitie cu 322 camere duble, oferindu-va conditii decente necesare pentru un sejur placut la mare.

Hotelul este o alegere buna pentru cei care isi doresc o vacanta frumoasa cu un buget mai redus.

Continue reading

Hotel Dacia este clasificat la 2 stele si ofera turistilor sai atat o pozitie buna in statiunea Neptun, la 150 m de mare, in centrul statiunii, cat si conditii bune de cazare la tarife mici.

Hotelul Dacia va pune la dispozitie 176 camere duble, toate dotate baie cu dus, frigider si tv cu cablu. Balcon au doar camerele de la etaj.

Continue reading

Pagina 1 din 212