Early Booking Litoral 2015

Mangalia

Hoteluri Mangalia

0saves

Pozitionat in centrul orasului Mangalia, intr-o zona linistita si placuta, hotelul ofera turistilor sai conditi bune de cazare la un tarif avantajos.

Continue reading

Hotelul Solymar este probabil cel mai nou hotel din Mangalia, renovat in primavara anului 2012 oferind conditii foarte bune de cazare si servicii bune in 54 de camere si apartamente foarte moderne si o mare parte cu vedere la mare.

Hotelul este situat foarte bine, la doar 10 m de mare, in statiunea Mangalia si la 50 m de centrul orasului.

Continue reading

Amplasat pe faleza statiunii Mangalia, la doar 25 m fata de mare, Hotel Paradiso va ofera conditii excelente de cazare, masa si tratament in 260 camere duble si 12 apartamente.

Camerele au fost renovate in anul 2006 si sunt dotate cu baie proprie cu dus, tv cu cablu, mobilier nou, aer conditionat si minibar.

Continue reading

Hotelul Alutus va pune la dispozitie conditii bune de cazare in 30 camere duble modern utilate si spatioase la 500 m de plaja, in centrul orasului Mangalia.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditioant, tv cu cablu, frigider in camera.

Continue reading

Complet renovat in anul 2005, Hotelul Corsa va ofera 48 de camere duble, single si apartamente in conditii foarte bune unde va puteti petrece un sejur placut la mare.

Hotelul este pozitionat pe faleza Mangalia, astfel incat camerele au vedere la mare.

Continue reading