Early Booking Litoral 2015

Hoteluri 2 stele Mamaia

Hoteluri Mamaia 2 stele Hoteluri Mamaia 2 stele. Descrierea hotelurilor. Galerie foto. Tarife. Rezervare online si telefonica

Pagina 1 din 212

Hotelul Venus este partial renovat si dispune de 140 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, tv cu cablu, balcon, minibar. Unele camere au aer conditionat.

Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, intre hotel Iaki si Riviera la 50 m de mare si la 5 minute de Cazino.

Continue reading

Hotelul Delta este unul din hotelurile renovate complet in ultimii ani. Hotelul este alcatuit din peste 100 camere dotate cu televizor, minibar si grup sanitar propriu cu dus.

Hotelul este pozitionat la intrarea din statiunea Mamaia, aproape de Aqua Magic la doar 100 m de plaja.

Continue reading

Desi clasificat la 2 stele, Hotel Bicaz Mamaia va ofera conditii foarte bune de cazare si masa, la tarife bune in 166 de camere si apartamente recent renovate si mobilate. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, frigider, uscator de par, tv cu cablu, telefon si balcon.

Hotel Bicaz se bucura si de o pozitie bune, in zona nordica a statiunii Mamaia, chiar pe tarmul Marii Negre, astfel incat majoritatea camerelor dispun de vedere la mare.

Continue reading

Hotelul Metropol este amplasat la 70 metri de plaja, in nordul stațiunii Mamaia. Reprezintă o alternativa pentru turiștii care au buget redus de vacanta, având dotări bune la un preț excelent.

Continue reading

Situat la 30 m de mare la intrarea in statiunea Mamaia, langa hotelurile Parc si Bavaria Blue, Hotelul Pescarus Mamaia a fost renovat in anul 2007 si dispune de 166 camere dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, aer conditionat, tv cu cablu, unele camere au balcon, minibar.

Hotelul este foarte aproape de satul de vacanta si Aqua Magic.

Continue reading

Poate unul din cele mai bune hoteluri de 2 stele, hotel National ofera conditii bune de cazare la tarife reduse in 539 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, aer conditionat, tv cu cablu, minibar.

Un alt avantaj al hotelului este pozitia acestuia, la doar 30 m de plaja in zona Cazino.

Continue reading

Hotelul Unirea este parte din acelasi complex turistic din care fac parte Hotelurile National si Patria. Unirea dispune de 176 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, tv cu cablu, minibar, unele camere au aer conditionat contracost ce se achita la receptie in limita disponibilitatilor.

Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, langa Cazino, zona unde au loc spectacole muzicale, de teatru, expozitii si targuri.

Continue reading

Hotelul Delfin a fost partial renovat in anul 2005 si dispune de 290 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, tv cu cablu, minibar, geam termopan, unele camere au balcon.

Hotelul este amplasat la intrarea in statiunea Mamaia, prin apropierea Aqua Magic.

Continue reading

Hotelul Lotus Mamaia a fost construit intr-o zona linistita cu verdeata imprejur si dispune de 130 camere duble mobilier nou, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor si minibar.

Hotelul este pozitionat la intrare in Mamaia, langa Satul de vacanta la 50 m de plaja.

Continue reading

Hotelul Piccadilly Mamaia este o alegere foarte buna datorita raportului pret/calitate, dar si a pozitiei sale in centrul statiunii Mamaia, pe malul lacului, vis a vis de zona Cazino, la doar 150 m de mare.

Hotelul este compus din 192 camere duble dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, tv, telefon, balcon, minibar, gresie. Unele camere au aer conditionat.

Continue reading

Pagina 1 din 212