Early Booking Litoral 2015

3 stele Jupiter

3 stele Jupiter

Hotelurile Mimoza, Iris si Nalba s-au unit de-a lungul anilor si au format complexul Mimoza Iris Nalba, un complex ce iti ofera un confort sporit, servicii de calitate si conditii ireprosabile de cazare. Complexul acumuleaza 180 camere duble modern utilate cu o capacitate de cazare de 360 de locuri.

Complexul este pozitionat la 75 m de mare, in centrul statiunii Jupiter, vis-a-vis de hotel Meteor.

Continue reading

Hotelul Meteor este una din alegerile turistilor datorita pozitiei sale bune, la 20 m de malul marii, in centrul statiunii Jupiter, dar si datorita conditiilor bune de cazare ce le ofera in 214 camere duble si 9 garsoniere.

Un alt avantaj ce face din hotelul Meteor unul din cele mai caute hoteluri din Jupiter este tariful mic pe care il practica pentru un hotel complet renovat de 3*.

Continue reading

214 camere duble si 9 camere triple va sunt puse la dispozitie de catre Hotelul Olimpic, impreuna cu diverse servicii si facilitati pentru a va oferi ocazia de a petrece o vacanta minunata la Marea Neagra.

Hotelul este amplasat la 50 m de plaja, in statiunea Jupiter, langa complexul Comercial si de Agrement, lacul de agrement Tismana si discotecile Captain Mandy si Paradis.

Continue reading

Hotelul Rio ofera un raport bun calitate/pret in camere duble si apartamente modern dotate si spatioase. Hotelul este pozitionat in sudul statiunii Jupiter, la 100 m de plaja, langa hotel Delta.

Continue reading

Hotelul Majestic Jupiter a fost renovat complet in anul 2003 si este compus din 186 camere duble ultra dotate si spatioase. Conditiile si serviciile oferite sunt de inalta calitate, iar tarifele sunt acceptabile.

Toate acestea plus pozitia sa excelenta, pe strada principala a statiunii Jupiter, la 250 m de plaja, fac din hotelul Majestic unul din cele mai bune Hoteluri din Jupiter.

Continue reading

Sunt o multime de hoteluri pe litoralul romanesc, insa nu toate reusesc sa se faca remarcate precum Hotelul Scoica Jupiter, prin conditiile, serivciile, facilitatile sale deosebite, plus pozitia foarte buna de care beneficiaza la intrarea in statiune, la 250 m de mare.

Hotelul este compus din 122 camere duble, renovate, modern dotate si beneficiaza de vedere la mare.

Continue reading

Hotelul Hercules este un hotel de 3 stele deschis in anul 2007 si compus din 23 camere duble moderne si foarte spatioase cu vedere la mare.

Pozitia hotelului este una excelenta, la 15 m de marea din statiunea Jupiter.

Continue reading

Hotel Club Tismana este recunoscut datorita sistemului All Inclusive pe care il practica, dar si datorita conditiilor foarte bune de cazare, serviciilor de inalta calitate oferite si pozitiei sale in centrul statiunii Jupiter, la 150 m de mare.

Club Tismana este alcatuit din 247 camere duble si 12 apartamente cu o capacitate maxima de cazare de 550 de locuri.

Continue reading

Hotelul Delta este locul unde vrei sa iti petreci vacanta cu familia. Este construit special sa iti ofere cel mai bun confort pentru relaxare si odihna. Hotelul dispune de o multime de facilitati si oferte speciale pentru copii. 325 camere camere duble cu pat matrimonial si twin plus 5 apartamente, toate modern dotate te asteapta la malul marii, la 50 m de plaja din statiunea Jupiter sa iti petreci vacanta de vis alaturi de familia ta.

Continue reading

Hotelul Capitol se remarca fata de celelate hoteluri din Jupiter prin inaltimea sa, atingand 13 etaje. Nu numai ca este cel mai inalt dar ofera si unele din cele mai bune oferte raportat pret/calitate. Hotelul este compus din 11 garsoniere, 70 camere duble 2* si 124 camere duble 3* bine dodate.

Hotelul este situat in statiunea Jupiter, pe malul marii, majortatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.

Continue reading