Early Booking Litoral 2015

Hoteluri 3 stele Eforie Sud

Hoteluri 3 stele Eforie Sud

0saves

Amplasat la numai 200 metri fata de mare si Baile Reci si la 400 metri fata de Teatrul de Vara din Eforie Sud, Hotel VilaMar isi intampina turistii intr-un mediu placut si prietenos. Continue reading

Hotelul Migador este unul dintre cele mai bune hoteluri din statiunea Eforie Sud. Hotelul a fost construit recent pe trei etaje si dispune de 16 camere duble, o garsoniera si un apartament modern utilate.

Hotelul este situat in partea nordica a statiunii, in apropierea bailor de namol la doar 50 m de plaja.

Continue reading

0saves

Localizat in centrul statiunii Eforie Sud, intr-o zona linistita si placuta, hotelul ofera turistilor sai conditii foarte bune de cazare la un tarif avantajos.

Continue reading

Pentru cei ce doresc conditii de cazare de 3 stele la tarife mai convenabile, atunci hotelul Amurg este alegerea potrivita. Hotelul va pune o multime de facilitati si servicii pentru a va putea petrece vacanta asa cum va doriti.

Hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente modern utilate la doar 400 m de mare, in statiunea Eforie Sud, intr-o zona linistita.

Continue reading

Hotelul Fintia dispune de 20 camere duble cu o capacitate de 40 de locuri de cazare in conditii bune si servicii de calitate. Alegand hotelul Fintia veti avea parte de o vacanta superba de care nu veti uita.

Hotelul se afla in statiunea Eforie Sud, intr-o zona linistita la circa 500 m de plaja.

Continue reading

Hotel Jiul este una din cele mai bune alegeri din Eforie Sud, oferind conditii bune de cazare la tarife mici. Hotelul este compus din 36 camere duble si triple si 2 apartamente bine dotate. Serviciile oferite sunt de calitate si va vor face sa aveti parte de o vacanta placuta.

Hotelul este pozitionat intr-o zona linistita a statiunii Eforie Sud la 150 m de mare.

Continue reading