Early Booking Litoral 2015

Hoteluri 2 stele Eforie Nord

Hoteluri 2 stele Eforie Nord

Pagina 1 din 212
0saves

Pozitionat intre ghiol si mare, la o distanta de 700 metri fata de mare, hotelul va ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

Hotelul Venus este unul din hotelurile pozitionate pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 50 m de mare.

Hotelul ofera celor cu buget restrans o sansa sa se cazeze aproape de mare, jumatate din camere au vedere la mare. Numarul de camere de care dispune hotelul este de 115.

Continue reading

0saves

Avand o pozitie centrala, la numai 500 metri fata de mare, hotelul va ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

0saves

Situat la numai 100 m fata de lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de vara, hotelul ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.

Continue reading

0saves

Situat in statiunea Eforie Nord, pe o suprafata de 4 ha si inconjurat de multa verdeata, complexul isi intampina turistii intr-o ambianta placuta si prietenoasa.

Continue reading

Clasificat la 2 stele, Hotel Belvedere va ofera conditii foarte bune atat de cazare cat si de masa, la tarife foarte atractive, in statiunea Eforie Nord. Hotelul este pozitionat pe strada Dezrobirii, la doar 50 m fata de gare si circa 700 m fata de mare.

Hotel Belvedere Eforie Nord este compus din 118 camere duble, dotate cu baie proprie cu dus, tv cu cablu, telefon, frigider si balcon.

Continue reading

Principalul avantaj al Hotelului Solero il reprezinta pozitia sa excelenta, chiar pe plaja Belona, din sudul statiunii Eforie Nord, oferind turistilor sai conditii bune de cazare in camere cu vedere la mare si la lac.

Hotel Solero a fost renovat partial in anul 2013 si va ofera cazare in 16 camere duble si 2 camere triple, toate dotate cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, tv cu cablu, frigidere mari, internet wireless, parchet pe jos si balcon.

Continue reading

Una din cele mai bune oferte din Eforie Nord o ofera Hotelul Arta. Tarife practicate sunt mici, iar pozitia hotelului este una ideala, in zona Belona, la doar 150 m de mare.

Hotelul a fost complet renovat si este alcatuit din 42 de camere dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus, tv cu cablu, minibar.

Continue reading

Hotelul Azur (complet renovat in 2013) ofera conditii bune de cazare la tarife accesibile in 61 camere duble cu o capacitate de 130 de locuri de cazare.

Pozitia hotelului este una buna, langa faleza statiunii Eforie Nord, la mai putin de 10 minute de plaja.

Continue reading

Hotelul Carmen este compus numai din apartamente, 24 la numar, dintr-un dormitor plus living, bine dotate. Desi apartamentele nu sunt dotate cu bucatarie, tot raman o alegere buna pentru familii, restaurantul hotelului va sta la dispozitie cu diferite preparate culinare.

Complexul a fost renovat in anul 2008 si se bucura de o pozitie excelenta la doar 50 m de mare, in sudul statiunii Eforie Nord, in apropierea hotelului Europa.

Continue reading

Pagina 1 din 212