Early Booking Litoral 2015

Hoteluri 3 stele Costinesti

Hoteluri 3 stele Costinesti

Construit in anul 2009, hotelul Royal din Costinesti ofera cu adevarat servicii de calitate si conditii foarte bune de cazare in 46 camere duble, majoritatea cu vedere la mare si 5 garsoniere modern dotate.

Hotelul are o pozitie foarte buna in statiunea Costinesti, la 100 m de mare in zona Golfului Francez, partea sudica a statiunii.

Continue reading

0saves

O locatie noua, aproape de plaja si de gara din statiunea Costinesti, hotelul va pune la dispozitie conditii clasificate la 3***, la un tarif avantajos.

Continue reading

Unitate de cazare de 3*, hotelul Felix asigura conditii si servicii foarte bune pentru un sejur minunat la mare. Hotelul este amplasat langa gara din Costinesti, ceea ce face sa fie foarte usor de accesat, in zona nordica a statiunii la circa 250 m de plaja.

Hotelul este alcatuit din camere duble, triple si de 4 locuri bine dotate cu o capacitate de cazare de 50 de locuri.

Continue reading

0saves

Situat la numai 200 m fata de mare si 100 m fata de gara, in centrul statiunii Costinesti, hotelul ofera turistiilor sai conditii excelente de cazare la un tarif avantajos.

Continue reading

Hostelul Iunona este situata in statiunea Costinesti, in cartierul rezidential la o distanta de 100 m de mare si 200 m de gara.

Hostelul dispune de 55 camere modern utilate si ofera servicii bune, necesare unui sejur superb.

Continue reading

Intr-o zona linistita, in centrul Statiunii Costinesti, la 150 m de mare si 50 m de lac este amplasat hotelul Impact G. Hotelul are 3* si ofera conditii de cazare si servicii foarte bune in 73 camere duble cu o capacitate de 150 de locuri de cazare.

Continue reading

Complexul Turistic Poionita este format din doua corpuri, acumuland 79 camere duble si triple modern dotate la tarife atractive. Serviciile si facilitatile complexului sunt foarte bune si va vor face sa aveti parte de o vacanta minunata.

Complexul este pozitionat la 20 m de mare, intr-o zona linistita a statiunii Costinesti.

Continue reading

Hotelul Intim este fostul Hotel Scoica, construit in anul 2007. Hotelul dispune de 44 camere duble spatioase si moderne.

Hotelul este amplasat in zona de nord a statiunii Costinesti, la 200 m de faleza, aproape de Epava.

Continue reading

⋅Hotelul Pierre este unul din hotelurile cu conditii foarte bune de cazare si servicii de calitate din statiunea Costinesti si este pozitionat la 20 m de plaja intr-o zona linistita.

Hotelul are 29 camere cu o capacitate de 70 de locuri.

Continue reading

Hotelul Dora este o unitate de cazare relativ noua compusa din 16 camere duble, un duplex, o suita si 2 camere de 5 locuri modern utilate si spatioase.

Hotelul este amplasat intr-o zona linistita si plina de verdeata la 8 minute de mare si 5 minute de centrul statiunii Costinesti.

Continue reading