Early Booking Litoral 2015

Hoteluri 2 stele Costinesti

Hoteluri 2 stele Costinesti

Hotelul Atena va ofera conditii si servicii de care aveti nevoie pentru a petrece un sejur minunat la Marea Neagra. Hotelul este compus din 37 camere duble matrimoniale si 4 camere single modern utilate.

Pozitia hotelului este una buna, la 200 m de plaja, in statiunea Costinesti, aproape de gara.

Continue reading

Datorita pozitiei sale la 5 minute de plaja din Costinesti si la 10 minute de discoteca Tineretului si tarifelor scazute pe care le practica, hotelul Tiberius este o unitate de cazare foarte cautata, in special de tinerii care vor sa isi petreaca o vacanta pe cinste in statiunea Tineretului.

Hotelul este compus din doua corpuri, unul finalizat in anul 2001, iar celalalt in anul 2007 si acumuleaza 46 camere si 3 apartamente utilate.

Continue reading

0saves

Pozitionat in statiunea Costinesti, intr-o zona linistita, la circa 800 m fata de plaja, Hotel Meridian va asteapta cu portile deschise pentru a va oferi conditii bune de cazare la tarife atractive.

Continue reading

0saves

Recent renovat si modernizat, situat pe malul lacului din statiunea Costinesti, la numai 200 m fata de mare, hotelul dispune de conditii foarte bune de cazare la tarife acceptabile.

Continue reading

Hotelul Forum este cu siguranta unul din cele mai  cautate hoteluri din Costinesti, datorita atat conditiilor foarte bune si tarifelor accesibile pe care le practica, cat si pozitiei sale excelente pe malul marii in partea sudica a statiunii, pe faleza.

Hotelul este alcatuit din 130 camere duble si 4 apartamente complet renovate, majoritatea dispunand de balcon.

Continue reading