Early Booking Litoral 2015

Cap Aurora

Hoteluri Cap Aurora

0saves

Amplasat la numai 30 metri fata de plaja, in sudul statiunii Cap Aurora, hotelul va ofera conditii de 3*** la un tarif avantajos.

Continue reading

0saves

Pozitionat la numai 50 metri fata de plaja, in centrul statiunii Cap Aurora, hotelul isi intampina turistii intr-un ambient cald si prietenos.

Continue reading

Unitate de cazare de 2 stele, Hotelul Cristal va pune la dispozitie 85 camere duble complet renovate, modern utilate. Camerele de la etaj au si balcon.

Hotelul se afla la o distanta de 20 m de marea din statiunea Cap Aurora, astfel incat jumate din camere au vedere la mare.

Continue reading

Poate cel mai bun hotel din statiunea Cap Aurora, Hotelul Opal este recunoscut pentru design-ul sau unic, pentru conditiile deosebite de cazare si serviciile ireprosabile oferite. De foarte multi ani hotelul a tinut pasul cu timpul si a oferit ce e mai bun turistilor sai.

Datorita pozitiei sale pe faleza din partea nordica a statiunii Cap Aurora la 50 m de mare, o mare parte din camere, mai exact 150 de camere beneficiaza de vedere la mare.

Continue reading

Hotelul California are numeroase avantaje cum ar fi facilitati pentru copii, conditii foarte bune de cazare, servicii de calitate, camere cu vedere la mare, pozitia hotelului si multe altele. Compus din 110 camere duble si 5 apartamente (apartamentele nu au vedere la mare) moderne si spatioase, hotelul va ofera prilejiul de a avea o vacanta de vis.

Hotelul este amplasat in statiunea Cap Aurora la 50 m de mare.

Continue reading

Hotelul Diamant este un hotel elegant de 3 stele ce ofera un confort placut pentru o vacanta la mare in 102 camere duble twin si 3 apartamente modern utilate.

Hotelul Diamant se bucura de o pozitie buna la doar 50 m de mare, in statiunea Cap Aurora.

Continue reading